Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogjort


om jag skulle
kunna göra allt
ogjort
från början





skulle jag göra
precis
lika-jävla-dant

igen














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 852 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-28 23:02



Bookmark and Share


  Maria Natasja
wooow!

BRA!
2014-04-12

    MaryMo
*ler*
Jo, precis lika jävladant! :)
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP