Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots vårkänslorna hänger sig vintern delvis kvar i luften. Även på: http://katarinaonils.wordpress.com/


Iskristaller

Tidning i kylan möts dagen och natten
senare än väntat,
Iskristaller de faller över gårdagens ord
resulterar i dagens grumlade läsning
nyheter i jäsning.
Iskristaller de faller, faller över
gårdagens dagsnya
stelnar av kyla
för människor utanför
som faller, faller
likt iskristaller.




Fri vers (Fri form) av Katarina O´Nils Franke
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-29 15:39



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är inte fallet som är det viktiga, utan hur man landar...?
2012-03-16

  Ola Rydberg
Vackert
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke