Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjespriderskan!



På perrongen stod trista gråa gestalter och väntade på tåget.

En man i rullstol och hans lilla unga kvinnliga assistent stod där också och väntade.

Plötsligt började flickan dansa och sjunga för honom,en barnvisa.

Klappa händerna när du är gla, stampa med fötterna när du är gla.

Samtidigt gjorde hon roliga rörelser med händer och fötter.

Dom grå gestalterna började skina upp och få färg.

Hon har fått ett spel sa en man,alla började skratta .

Den lilla tjejen hade spridit lite glädje till alla!




Fri vers av Jean-Michel Orblin
Läst 598 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-01 04:07



Bookmark and Share


  lapaix
så underbart!
2012-08-12

    lory
så ska det vara.sprida glädje ..kan ej med sura o gnälliga mäniskor..kram
2012-03-15

  Maj-Lis VIP
De hon gjore skulle vi alla göra nån gång
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin