Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffad av en blixt

 

*

kommer aldrig att glömma
första gången jag såg dig
som att bli träffad av en blixt
från en klarblå himmel för mig

*

det var som att all smärta
plötsligt bara försvann
lämnad kvar i ett tillstånd
berusad av lyckan att få vara din man

*

likt en brinnande sol
värmen som lever djupt därinne
aldrig ska jag sluta drömma
ljuvliga stunder i mitt minne

*

önskar att du släppte in mig
jag har så oändligt mycket att ge
lät mig få vara den som öppnar upp
allt som hindrar dig från att se

*

kommer alltid att minnas
första gången med dig
som att bli träffad av en blixt
blev du en fallen ängel för mig

*





Fri vers av Freeman
Läst 543 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-01 10:41



Bookmark and Share


  harriet
Gripande, mycket vackert!
2012-08-25

  Spir@
Så vemodigt vackert!
2012-03-08

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Innerligt och kärleksfullt
vemod och sorg
Gripande
2012-03-04

  Angeldust
Så himla vackert.kram sunny
2012-03-04

  Pauline Pousár
Som jag saknat dina vackra ord om kärlek! Välkommen tillbaka min vän!
2012-03-02

  Änglaögon
Fint...
2012-03-02

  Sunlight
Fina, uppriktigt innerliga ord, talade direkt från hjärtat.
Så vackert skrivet.
2012-03-02

  Eva Langrath VIP
Ord som innehåller både kärlek och smärta
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman