Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att säga som det är...det är befriande för oss alla!


Bara så...

Ärlig
orädd
sårbar
jag tittade i den transparenta hinnan av din själ
i kärlekens namn
i livets tecken
i Universums pakt
jag
sade
menade
lovade
att alltid säga mitt hjärtats mening!




Fri vers av lory
Läst 500 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2012-03-01 09:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Rakt in...bra....
2012-03-07

  Destino
Så fint, så enkelt och så meningsfullt
Rakt på sak!
Det gillar jag!
Kram
2012-03-04

    ej medlem längre
Håller med om att det är befriande att vara ärlig och uppriktig... och att man också är det med omtanke om andras känslor
2012-03-02

  Bo Himmelsbåge
Ja... lory, det är oerhört befriande att få säga som det är... men att ändå bli älskad... detta längtar säkert alla efter... men inte alla vågar... men Ditt leende är en dyrk till Hjärtats hemligheter... KRAM!
2012-03-01

    Max Poisé
Det enda rätta!!
2012-03-01

  Dandelion
Behövs ingen kommentar,
lysande bra...
G.
2012-03-01

  bittemi VIP
Ett löfte från djupet! Vackert formulerat
2012-03-01

  M M Mannheim VIP
Gillar dina dikter..om det outforskade..om själen....om universum...????
2012-03-01

    Birgersdotter VIP
Så spröd och vacker
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen