Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrosens magiska läkning

Sanningen befriade mitt hjärta, stenarna jag burit föll bort.

Äntligen kunde jag möta världen.

Insikten växer då modet vinner.

Stöd

Empati bygger mitt nya förhållningssätt och skapar broar.

Kroppen spårade ur.

Tappade tron på livet.

 

Idag gnistrar kristallerna, då cirkeln slöts.

Vågorna ligger stilla på havet.

Vindarna sjunger segersången.

Tidvattnet går i rätt riktning.

 

Ur svartaste sot, spränger maskrosen sig upp.

Sorg byts mot glädje.

Diamanten glittrar i solens strålar.

 




Fri vers av Filosofen2
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-01 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2