Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgiskåp


Att ett gammalt dockskåp
som tillverkats av min far
på 60-talet
efter ritningar i något magasin
kan väcka barnasinnet till liv
och få mig att minnas
min barndom
är inget konstigt
men betyder säkert
att jag är på väg.
När alla möbler är på plats
pch alla lampor
lyser i alla gemak.
har jag kommit hem.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 386 gånger
Publicerad 2012-03-01 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans