Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möte med änglarna som dansar på molnen




Luft under vingarna

 

Att flyga innebär möten med det okända, vågar du öppna ögonen finner

du att jordens barriärer inte existerar och band blir knytna, du får

vingar som håller dig ovanför ytan tills vädrets makter vinner kampen

om livet och barriärerna återuppstår 




Fri vers av Pii3
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pii3
Pii3