Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även denna hittade jag i samma byrålåda. Författad ca 2005 kanske. Jag gillar varken buskishumor, bunden vers eller limerickar, detta är endast för att prova... =)


En snubbe från Ekerö (Limerick)


sen bodde samma snubbe på ekerö
att jobba på fabrik var hans levebröd

hans hobby var att knulla
när han supit tjejer fulla

tills han fick HIV som blev en säker död













Bunden vers (Limerick) av Staffan Welroos VIP
Läst 945 gånger
Publicerad 2012-03-02 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP