Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Casper

All bra musik är redan gjord
Och äldrevården är åt helvete
Säger han
Och jag kan inte låta bli att förundras, beundras
Av hur han briljerar
Runt samtliga köksbord
Draperar sina ord
Ja han är gjord
för att utmana
Så där så att det känns
Så där att man med ens
vill glänsa
i hans utstrålning
Han är stark
Tillräckligt intelligent
för att testa knark
Och bara plocka ut det som ger
Sen inte hålla på med det mer
Han är en sån som ser
Utan att man måste förklara
En sån som kan försvara
Och hans kommentarer
Är helt enkelt underbara
Och korrekta
Inte en sån som måste ursäkta
Sig själv utan
Står för sitt garage
Står för sitt kurage
Ja han är en man
Som förtjänar
en mustasch




Fri vers av Josefin Johansson
Läst 321 gånger
Publicerad 2012-03-02 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin Johansson