Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonblick


Tidlöshet

som tidlöshet
är skuggan
om min rygg
en kyss och din slöja
retar rastlös
dödlighet




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-02 19:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket vackert
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö