Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan konsten, att knulla en själ.

hur kan du
krypa under mitt skinn
på det där sättet
du kanske bäddar
där inuti
med sovsäck

du är en bakfylla
klibbigt
kanske migrän
med hjärtat
itu
snälla gå
jag vet ju
att jag faller dit
nästa lördag
igen

jag vill inte
kalla dig pervers
men varje gång
du tittar
på mig
så knullar dina ögon
min själ
var det skönt?




Fri vers av närduintehör
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-03 00:55



Bookmark and Share


  Yeppis
Underbart skriven
2014-03-05

  Engel
Du ställer ut de mörkaste delarna av människan i ljuset. Där behöver de stå till sig. Länge. Så att vi kan komma över oss själva.

Du skriver fantastiskt bra!
2012-12-31

  Today I am a bird
Fruktansvärt bra texter
du skriver
så ärligt
uppriktigt, rakt på
känner igen mig
redan i rubrikerna
2012-06-17

  katastrofromantiker
Jag tyckte om den här!
Tyckte om språket!
Förstår känslan.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

närduintehör