Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytterst

 

 

fruktan

var på besök

lämnar en tomhet

 

finns där något att förlora

ytterst är jag ändå

drömsann

 

gång mången spelar

mången är på  plats

lyssna och spela

 

ty dörren står alltid på glänt

valet är ditt




Fri vers av Nio
Läst 245 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-03 10:11



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vacker och hoppfull text om valmöjligheter!
2012-03-06

  Elisabeth H
Bra skrivet.
2012-03-03

  LenaJohansson VIP
bra
2012-03-03

    ej medlem längre
Dina ord säger så mycket....
2012-03-03

    ej medlem längre
Insikten om
att valet ALLTID är ditt, likaså ansvaret över det är breathtaking.

Frukta icke - lyssna till ditt inre.
Dörren är alltid öppen om du väljer det.

Underbar vacker dikt
om hopp och förtröstan.
2012-03-03

  Casbah* VIP
drömsk och svårfångad text
2012-03-03

    ej medlem längre
fin och varm text..
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio