Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närmre









dra mig mot dig, tätt,
för jag tror jag brister
varje gång du går

säg ingenting, bara håll
som om idag är allt vi har








Fri vers av xilenie
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-03 23:53



Bookmark and Share


    Anna B
vackert alltså.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

xilenie