Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#howyoubreakme








rispa

när du tar mina fingrar.

stryp
när du närmar, gör det hårt.
etsa de blå, bläng
om du vill. forma ilskna
vackra ord
smek min insidas lår och slå mitt
- slit sönder -
strimla: mitt skinn


bara du rör mig.




ta mig och glöm mig, ignorera och närma
igen. om du så än förnekar
varenda gång, om det så än bara är jag

som älskar.



strimla mig







för jag dör för att få känna.















Fri vers av xilenie
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-04 03:03



Bookmark and Share


  filosofian
Den där längtan är så desperat ibland. Hög igenkänningsfaktor!
2012-05-27

    Anna B
det här är fruktansvärt bra, och otroligt vackert språk. såhär önskar jag att jag kunde skriva!!!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

xilenie