Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden är inne Lägg det på ditt minne Så får du frid i ditt Sinne


Vaksamhetens tid

Jag ser himlen öppen
Över staden
Människor som slåss
Om plats på estraden

Vem bär sanningen som
Ett bälte om sitt liv
Och vem har någonsin
besegrat världen med sju
mila kliv

Ja världen den drar och den
lockar och sekter dem förför
och dem pockar

Det säkraste för var och en
Är att tro och lita på att Han
Dig leder så länge som du
beder...




Fri vers av marie-helene
Läst 404 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-04 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet!
2012-04-02

  anits VIP
Så sant du skriver
2012-03-07

  Bibbi VIP
Jeremia 31:9
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene