Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas in dig på nytt

målade

målade om min själ

med pastellblått färg

lockade in båtar

från horisontellt

inviterade små fina minnen

de starkaste trådarna i livets väv

i min ljusa fantasi

skaffade mig nya äventyr

andades in nya andetag

från nyss öppnade fönstret

lutade mig ut

såg nästan dig där

vänta på mig vid ytterdörren

sprang ut barfota

omfamnade dig

min eviga lycka

drack långsamt

sakta med små klunkar

lät glädje rusa fritt

möta sina efterlängtade vänner

påklädd som törstiga celler

alltför länge...




Fri vers av Rise Little One
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-04 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart skaldat av dig....andas det vackra.
2012-03-04

    lory
bara såååå MMMMMM som en underbar bild av van gogh....
2012-03-04

    Ken Cassel
Instämmer med de andra, Thu :))

Kramar!
2012-03-04

  Nina Nightwish
Underbar text som ger mig vackra bilder. Gillar mycket:)
2012-03-04

    Birgersdotter VIP
Härlig
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One