Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Papperssvan

Jag har vikt en papperssvan
            men den kan inte flyga.

Jag har vikt en papperssvan
                men jag kan inte flyga.


Precis nu
vill jag lyfta.
Flaxa med vingarna och hoppa ut genom fönstret,
fångas av första, bästa vind
och flyga långt bort.

Det vore nog bäst om jag kunde flyga med
min papperssvan,
men den kan inte flyga
och jag har inga vingar.

                 Så jag blir nog kvar här.




Fri vers av Elin Öholm
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-04 17:01



Bookmark and Share


  dead_prez
du är väldigt duktig.
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Öholm
Elin Öholm