Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjorde det ont?

när du fick hembud?

vill så gärna veta om du hade smärta

eller om Inez bara stod och väntade på dig




Fri vers av byrålådan
Läst 201 gånger
Publicerad 2012-03-04 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan