Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till alla mina skrivarvänner, poeter och poetissor... med värme och kärlek !


Poet

du...
min omvänd spegelbild
samma adress i tiden
olika skepnader
tvillingsjälar
ett ögonblick
igenkänning
poetisk ådra
skörhet
samma behov
magisk gemenskap
lyriken
orden
sorgen
kärleken
galenskapet
inspirationen

poeten i mig
poeten i dig
du
som jag
vågar




Fri vers av lory
Läst 573 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2012-03-04 22:42



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
ja... vi drivs av samma poetiska längtan... och vi vågar...! Tack lory...! Kram...!
2012-03-15

  aol
varmt ienkännande lyfter orden,
2012-03-14

    ej medlem längre
Ljuvft ordat om skalders magi!
2012-03-09

  Lars Hedlin
Härligt i nuet!
2012-03-07

  Sunlight
underbara strofer
2012-03-06

  Bibbi VIP
Ja, vi vågar.
2012-03-06

  Ninananonia VIP
Underbar... som du... :)
2012-03-06

  Dandelion
...Själ omtanke kärlek...
Kram på dej,
G.
2012-03-05

    ej medlem längre
Du får med nästan allt som kan förena och glädja poeter.
2012-03-05

  M M Mannheim VIP
vi och jag tackar och tar emot din härliga dikt...
2012-03-05

  Destino
Oj så fint, tackar;)
2012-03-05

  Rise Little One
stämmer exakt Lory... Härligt att lära känna dig, min livliga och alldeles underbara poetissa...

Kram
2012-03-05

  Linda CH VIP
Härlig igenkänning! Tack Lory!
2012-03-05

  Anya VIP
Texten andas omtanke och kärlek, precis som författaren är.
2012-03-05

  LenaJohansson VIP
fint lory!
2012-03-05

  bittemi VIP
Fint och varmt!
2012-03-05

  in effigie VIP
som en del av den stora kärleken....fint
2012-03-05

    ej medlem längre
härligt vackert av dig...
2012-03-04

    ej medlem längre
Så vackert och varmt som bara du kan skriva....
2012-03-04

  M.A.J.R
Underbart skrivet min vän :)
2012-03-04

  Saring
Så fint!
Kärleksfullt. Får varmmage.
2012-03-04

    Birgersdotter VIP
Vackert till den du syftar på...
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen