Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag läser





det är i de tömda skuggorna
jag läser ansiktets meningar
förkastade - sårbara

i spegelns bakvända
blir de så tydliga
som gatans svärta
en regnig dag

sängen i obäddat kaos
men igår så enkelt

snön faller tyst
te kokt på grönt
stilla i morgonljus

det är i de tömda skuggorna
jag läser




Fri vers av kath
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-04 19:51



Bookmark and Share


  helenita VIP
I de tömda skuggorna...läser igen
Bra!
2012-03-16

    Mejja
Gillar denna - läser igen och funderar.
Den öppnar.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath