Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje handling


Hon formar varje handling till en vilja
att för alltid vara nära
att för alltid finnas till
att för alltid älska

Vilja vara din




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 519 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-04 21:51



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Kär lek
och
vacker poesi
2012-06-16

  Linda CH VIP
Denna vackra lilla dikt rymmer ömhet, trygghet, evig kärlek och godhet!
Mycket bra!
2012-03-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2012-03-05

    ej medlem längre
fin
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders