Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sarkasm


Stumpan

Jag är liten och tvär
jag mig vänder isär
Mot alla och envar
Utom den som jag tar
En sån' riktig Karl

Om han vägrar jag gråter
Tills han mig förlåter
Och ber mig stanna
Jag kallar oss Sanna

Vi tar plats han och jag
ja det tar ett bra tag
Ingen hänsyn till andra
Det är mig jag vill famna

Med mannen jag ser
Som en självklar del
I mitt tråkiga liv
Så nu tar jag ett kliv

Upp i hierarkin
Med en uppnosig min
Går jag hand i hand
Med min framtida kand- idat




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-05 06:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Är du Lilla My?
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna