Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att veta vad man vill ibland. Vad som är ens egen vilja, andras vilja och vad man kanske borde vilja...


Viljat

Jag skulle viljat
veta vad jag vill

Jag avbryter mig själv
innan tanken blir klar
'Viljat'
Det finns inget sådant ord
'Velat' heter det
Velat veta

Ändå;
velat
är det enda jag gjort
fast mest
fram och tillbaka




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 768 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-08 15:23



Bookmark and Share


  Elina Vacker
ordböjarkonst, tänk vad man kan få ut av ett ord och dess granne

Elina
2013-04-25

  dubbelve
Haha. Känner igen mig! Du skriver sådär skönt simpelt men förmedlar ändå en känsla. Älskar sådana texter :) du har talang!
2013-03-28

  Blodros
den här gillar jag.
insiktsfull med humor.

2012-12-24

  TinnitusIHjärtat
Oj, vilken klipsk ordsvängning du gjorde där! Jag gillar det!
2012-12-06

  Larra
Bra och starkt

2012-12-03

    Fröken Runesson
älskar sånthär! ('sånthär', finns inget sådant ord)
2012-11-11

  mickech
Jo, så är det för många av oss att vi velat mycket och ingenting blir!
2012-03-28
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker