Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om livets små mirakulösa ögonblick som vi tar för givet


Flörta...

jag andas in
flörtar med livet
tackar
för en ny
magisk chans
att finnas till
jag andas ut
sprider min
förtrollande andlighet
hånglar med livet!




Fri vers av lory
Läst 664 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2012-03-06 10:01



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Vilken härlig fri känsla den här dikten ger mig!
Blir på gott humör. :)
2012-09-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
total utlevelse
total livsbejakning

i total frihet
2012-06-03

  Jean-Michel Orblin
Att flörta med livet är som
Hångla me livet.
är att leva!
Bra!!!!!!!!!!!!
2012-03-15

  aol
underbar livsbejakande kärleksförklaring,
2012-03-14

  Filosofen2
Underbar kärleksförklaring
2012-03-12

  Linda CH VIP
Ren och skär sinnlig livskärlek! :))) I like....
2012-03-08

  Destino
Underbart ger mig stor leende på mina läppar och hjärtat sjunger.
Tack för att du gör mig glad.
2012-03-07

  Lars Hedlin
Den största kärleken till livet själv!
2012-03-07

  Bo Himmelsbåge
jaa... detta är helt riktigt...! ... andas in och flörta med det jordiska Livet och andas ut detta i förädlad form som andllighet... helt min Melodi...!
2012-03-06

  Militsa
Underbart sug på livet.
2012-03-06

    ej medlem längre
Underbart....
2012-03-06

  alvan
Härligt, keep up!
2012-03-06

  M M Mannheim VIP
"hånglar med livet" Vad härligt det låter. Skönt att få flörta lite grann på poeter.se
2012-03-06

  bittemi VIP
Bra du livsbejakande lory! Lekfull i härlig text!
2012-03-06

  Rise Little One
Bra, hångla på Lory :)
2012-03-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Flörta…
Ja går hand i honom med våren.
Jag går just nu till akut city och skaffar mig allergi tabletter.
hi hi hi
Diana.
2012-03-06

    svarta ängeln
"Freedom"
2012-03-06

    Ken Cassel
*Blink*Blink* :))
2012-03-06

    Max Poisé
Ja..där satt den...Jag flirtar med allt jag...det är den burdusa uppmärksamhet jag kräver :-)
2012-03-06

  Saring
Åh, "hånglar med livet"!
Det är underbart!!
Gött!
2012-03-06

    kulturtant91
Skitbra!
2012-03-06

  LenaJohansson VIP
bra
2012-03-06

  Ninananonia VIP
Härligt :)
2012-03-06

  Anya VIP
Hånglar med livet...........*skrattar* härligt!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen