Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankarna som dansade i huvudet på lory


Snart...

Följ varsamt nackens mjuka och inbjudande longituder av min pulserande längtan, för jag har beställt våren en månad i förväg , bara för din skull.
Släpp känslorna ur den frusna och trötta nordiska marken, mina bröstvårtor rödnar, vid bara tanken om en blöt kyss, ändrar smaken från sötaktig till mogen.
Från hett till vrålkåt! Från vrålkåt till galen. Allt i livets sakrala namn! I kärlekens virtuosa piruett.
Tittar upp mot himlen, svalorna återvänder , jag har sorterat dom mörka underkläders spetsiga missförstånd och svartsjuka, stängde dom i byrålådan en gång för alla!
Under mandelträdets vitrosa blommor passerar tankarna genom kursen, ordlös kommunikation , men Honom, från Ovan, som styr min altruism till livet.
Lita på mig, vi slöt en kontrakt i vintras, om att alltid begrunda årstidens alla skiftningar, med leende och hungriga händer!

Smek förförisk mina nakna höfter, den timglasfiguren är redo att älska,
i vårens sensuella brus, medan knopparna gör sig redo för förnyelse.
Snart, snart är våren här, du vet ju, att jag beställde den i förväg, bara för din skull!




Fri vers (Prosapoesi) av lory
Läst 594 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-03-06 15:11



Bookmark and Share


  calidris
Härligt, sensuellt och hett!
2012-03-21

  aol
underbar härlig passion,
2012-03-14

  bittemi VIP
Oj vilken passion! Härligt
2012-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensualism i ett vackert flöde. =) Underbar. =)
2012-03-07

  Lars Hedlin
En blandning av passion och härliga vibbrationer med toner av just dig! :)
2012-03-07

  Bo Himmelsbåge
Voovvv...! vilken härligt sensuellt laddad dikt...! ... Du är ju en erotiskt laddad Vårbomb...! ... färdig att brisera tillsammans med den övriga Våren...! ... det är väll bara att ducka eller ta emot... hur man nu ska tolka det... ! Underbart... !
2012-03-06

  Linda CH VIP
En passion som får blodet att koka! Härligt värmande....
2012-03-06

    ej medlem längre
Underbar erotisk hetta!
2012-03-06

  Ninananonia VIP
Underbar ..
2012-03-06

  mickech
En vibrerande text!
2012-03-06

    Ken Cassel
:-)) hihi

Kram!
2012-03-06

  M M Mannheim VIP
Jag beundrar med den friskthet som många av er skriver. Ni vågar använda ord som "kåt" och ändå få in det i ett litterärt sammanhang. Dikter med detta och andra ord som jag skriver hamnar i diktakivet.
2012-03-06

  alvan
Tror jag det! Härliga sprudlande känslor lory! :)
2012-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Loretta!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen