Även om Internationella kvinnodagen är först imorgon…

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om Internationella kvinnodagen är först imorgon…




Par & upplägg - limerick

 

Mitt på sängen, en kvinna från Bari
lade en patiens och med par i
damer på hand
glatt hon sade: Ibland
vill jag njuta en lek utan kar i




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-07 13:45



Bookmark and Share


    Tea Alex
!!! :D

Skrattar och ler. Fin!
2012-03-12

    Tea Alex
Kar? Karl?
2012-03-12

  Bodil Sandberg
hoho det var den bästa limerick jag läst::))fyndig är vad du är!
2012-03-09

  Ulf Lagerholm
Fyndig är ju ett passande ord för denna. Det är svårt att pussla till det så här pass skickligt. En slående känsla för pulsen, radernas rytm exponeras. Jag gillade skarpt Hasse&Tages limerickar när de var på tapeten. Och detta lilla smycke ligger ju inta alls så långt efter. Bravo!
2012-03-08

  Catharina Edin VIP
du är uppfinningsrik, du! Kul!
2012-03-07

  lodjuret/seglare VIP
Man kan då tänka sig att hon kan leka med Kari, som kan vara såväl man som kvinna, liksom Kim eller Tintin kan vara flicka eller pojke. För mig är alla dagar kvinnodagar, mansdagar, barndagar. Då vi alla bör uppmärksamma varandra. Skänka varandra, tankar såväl som leenden och kanske ett ord eller två på vägen till nästa hållplats i livet.
Hållplats kommer av att när det fanns häst och vagn som var en föregångare till bussen, så bytte man hästar vid en så kallad håll-plats. Det gjordes ett uppehåll där för vila samt intag av mat och dryck.
2012-03-07

    ej medlem längre
hehe...så kan man ju också fira ;)
En fin fin Limerick! Och eloge för att du uppmärksammar kvinnodagen Daniel!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP