Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ytbärg

Det blev en våg

till

slut

 

denna gång

 

utan blick

 

andetag efter tag

stoppar inte än fortsätter

att leta

 

går iväg

 

en sväng med dig

tar din 

i min

ytbärgaren är här




Fri vers av Nio
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-07 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njuter av din ordkonst....den sätter fantasin i spinn och jag bara följer med...
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio