Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigör min själ

Finn min själ, skölj den med
jungfruolja, lägg läkande örter
längs hjärtats djupa sår.
Håll mitt hjärta, håll min själ
omfamna hela mig i dina
armar, låt mig bara vila, fånga
upp min tyngd.

Lär min barnsliga sida att
älska världen, visa vägen dit
visionerna kan nås.

Vaska guld med mig, likt den man i Amerika.
Sök lyckan, då timglaset än ger tid.
Stanna upp, lyssna då hjärtats
sång sjunger lycka, lyssna då näktergalen
gråter i bur.





Fri vers av Filosofen2
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-08 17:03



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fint
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2