Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 timmar senare

Vad ska man göra för att lyckas här i världen?

Det undrar jag hela tiden

När varje dag kommer med drömmar som kvällen förstör

skenar tankar iväg som ankare utan rep

och hjärnan har tagit ledigt för att gå på cirkus.

Jag känner mig hög och sedan sjunker jag,

går på bal i galna visioners sal.

En sådan berg-och-dalbana kan inte vara bra.

Men vad ska man göra?

Gå och lägga sig och åter möta reprisen?

Fast åtta timmar senare?




Fri vers (Fri form) av Emilia Mattsson
Läst 248 gånger
Publicerad 2012-03-09 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson