Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John Blund har ingenting med sömn att göra

Kan inte sova just nu

inte alls trött

inget lugn som söver


Kan inte sova just nu

varför?

Detta är det sista jag behöver


Kan inte sova just nu

alldeles rastlös

kommer säkert att få fnatt


Kan inte sova

och det beror på

att det är fullmåne i natt.




Fri vers (Fri form) av Emilia Mattsson
Läst 267 gånger
Publicerad 2012-03-09 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson