Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gillar dig... Tror jag.

Det är jag.
Har du glömt mig?
Har du sett mig?
Är jag betydelselös?
Vad jag vill?

Jag vill va med dig, jag vill ta på dig.
Känna så att det är verklighet.
Skrämmer jag dig?
Rädslor tar emot.

Jag kan inte.
Kan inte prata.
Inte med dig.

Jag förstör.
Jag skadar.
Jag sårar.

Håll mig borta.
Du är perfekt.
I mina ögon är du allt.
Du lyser upp min dag.

Du lyser upp i mitt mörker.
I mitt mörker.
Är du allt.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-09 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast