Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förnuft och tanke.


Flygande vilja





Jag söker luft under
breda vingar för
att färdas likt en örn
över världen
och på avstånd betrakta
människan,
som i sin vilsenhet slåss
för sin överlevnad.
Jag söker flygande orden
som står viktigare än
döden som
härjar på slätten
i stad och land och
som släcker
livet som rinner ur timglaset.

Jag söker någon
som vill och kan
begripa

vad allt egentligen
handlar om.





Fri vers av Göran Hansson
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-09 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Hansson