Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fågeln nära mitt hjärta

 

 

det bor en fågel i mitt bröst
alldeles nära mitt hjärta
hon sjunger vackra sånger
och bygger trassliga bon

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-09 20:23



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
Trots trassliga bon så får dom bo hos Dig.
2012-03-09

  Anoo Niskanen VIP
Fin...
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Njutbar...
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP