Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte dig inuti


Oförvägen på min färd

sökte jag dig inuti
och fann en diamant
i sitt etui

och smekte var fas

Ditt plötsliga skri
förlorade sin röst

när du bet dig i handen
så det kvävdes

Kysste varsamt
dina bröst

som häftigt hävdes




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-10 11:59



Bookmark and Share


    lenakarin
Vackert, sensuellt o kärleksfullt
2013-02-14

    lenakarin
Vackert, sensuellt o kärleksfullt
2013-02-14

  pixter
peww!... vad vackert...
2012-03-19

  Bodil Sandberg VIP
Det här är kärleken när den säjs som vackrast!värme stor i varje ord enormt fint!!
2012-03-11

  stella
Orden stegras sig...
2012-03-10

  Linda CH VIP
Wow! Den var mycket passionerad och uttrycksfull.
2012-03-10

  Michaela Dutius
Mycket mycket väl poetat!
2012-03-10

    ej medlem längre
Gudars skymning, vilket mästerverk!!

Bokmärks, applåderas och memoreras

Din allra, allra, ALLRA bästa. Här föll allt på plats, utan en enda falsk ton
2012-03-10

    ej medlem längre
Vackra metaforer för det underbaraste...
Blir en ny favorit;)
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP