Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag blöder på insidan

Vi ser med olika
ögon älskling
Jag försöker förstå
men hjärtat drar sig
undan alltmer
och du måste
älska mer
du måste
du måste

Du vet att
jag kommer gå
Alltid med en hand
skyddande över
våra barns hjärtan
Och de kommer alltid
älska dig
de har inget val
Men de förtjänar mer
än lite för lite

Jag har varit barnet
som längtade
och väntade
och grät
på insidan
och höll masken
för att underlätta
och älskade
och älskade
förgäves

Där du inte förmår
ska jag fylla i
och våra barn
ska aldrig behöva
längta
Men de förtjänar mer
än lite för lite
och du vet att
om jag måste
kommer jag att gå

kommer jag att gå




Fri vers av embla
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-10 13:06



Bookmark and Share


  Destino
Det gör ont i hjärtat, så bra skrivet. Hoppas att den är inte självbiografisk.Men är det så så har du den rätta tänket!Kram
2012-03-10
  > Nästa text
< Föregående

embla