Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beroende


livrädd,
för att du
är den enda

som får mig
att vilja andas




Fri vers av trasdocka
Läst 711 gånger
Publicerad 2006-01-26 12:15



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
ååh åhh.
jag bara vet
hur ont det gör.

och du har
fått till det
extra snyggt.

Me like :)
2008-02-07

  Wretling
Faaaan va underbar, sparar som bokmärke !
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka