Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strof 2 rättad efter utmärkt expertutlåtande om hundars hårfällning


Ginko II


Lysande röda
mellan kullerstenarna
nickmossans sporskaft

I motsolen
pojkens vingmutteröron
lyser rosa


Hunden nytrimmad
med hög svansföring
rastar sin matte




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-25 11:36

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vacker stenläggning, fin pojke, kul hund. Jag blir glad.
2012-07-27

  Daniel_78 VIP
Tvåan är mycket glädjande.
Trean biter sig fast.
2012-07-25

    ej medlem längre
Bra! Men byt gärna lyste mot lyser i den första ...
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP