Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att växa upp

Allt gör så ont
det är en ständig smärta.
När jag var barn var
problemen mindre.

Trotts även då hårda, svåra ord
kunde jag fly till min egen värld.
En värld där jag var lycklig.

Nu är jag fast i den kalla,
bittra verkligheten.
Det finns ingen som kan hjälpa mig.
Nu är jag ensam.




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-12 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta