Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömsekvenser

 

 

 

väcks av solen tidigt en morgon

ligger kvar och låter mig sakta vakna till liv

känner vindpustar mot mitt ansikte

 

de vackra pardörrarna  står på glänt ut i trädgården

spetsgardinerna rör sig sakta av luftdraget

 

jag ser mig om i det ljusa sovrummet som andas harmoni och renhet

känner mig utvilad och lycklig 

 

sträcker på mig

lockas av de svepande gardinerna 

vill känna solen värma min kropp 

 

jag går ut naken 

vet att det finns bara du och jag här 

långt till närmaste granne

 

jag möts av en våg av värme och fågelsång

och jag känner mig så fri och lycklig

mina bara fötter värms av trät på altandäcket

men strax ska jag känna gräset under fötterna

 

det är en underbar morgon

så varm och ljus

gräset är ännu fuktigt

blommorna  så vackra

 

jag vandrar runt en stund i all min nakenhet

som Eva i lustgården

låter allt det vackra sköna fylla mina sinnen

stärka mig och ge mig ny energi till dagen i dag som är min 

 

och du min älskade finns där

jag hör dig genom det öppna köksfönstret

du skramlar med frukostbrickan

och du är naken som Adam

 

vi har dagen  tillsammans och den är alldeles alldeles underbar

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-12 09:24



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan