Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordningen ändrad senare


Vårtankar


Våren framskrider
de snövita blommorna
nu syns de gula

Skrattmåsar samlas
överröstar sopbilen
skrattar åt vintern

Ringduvan kuttrar
utan ceremonier
dricker jag mitt örtté

Funderar, hostar
för att hinna med våren
läser fler dikter




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-12 17:40

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Stor humor i ettan också... Och håller man sig lite stilla hinner man ju upptäcka hur naturen går försiktigt fram: från vitt till gult...
2012-03-14

  Jan Widströmer VIP
Levande
2012-03-13

    BetweenTheLines
gillar 1 mest,nice,men helst i presens
2012-03-13

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker särskilt mycket om den
andra med måsarna. Den skulle
vara värd att stå för sig själv.
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP