Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Caesar

Båtfantasten:

Jag kom, Jag såg, Jag seglade!

 

Latmasken:

Jag kom, Jag såg, Jag segade!

 

Den försiktige:

Jag kom, Jag såg, Jag fegade!




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-13 14:55



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Ecce homo ludens
2012-03-17

    ADI Nehlin
:-) underbar
2012-03-16

    Mejja
:) Finurligt.
Härligt skrivet!
2012-03-15

  Gunnar Ideström
Turisten: Jag kom, jag såg, jag åkte hem ;-)
2012-03-13

    lory
jag kom,jag läste,jag applåderade...-kramar
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)