Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sida vid sida

idag sida vid sida med din mor

din mor som du tog hand om sista åren

du hjälpte hennes så långt det var möjligt

dig hjälpte ingen när du bad om hjälp







Fri vers av byrålådan
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-03-13 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan