Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla



omfamnar vårens andetag
spricker går sönder till helhet
nattens alla tårar rinner i forsen
och vi sjunger vi sjunger med dagen
naturen har slitit sig loss

vårens första andetag
suckar lättnad
vi har slitit loss oss från marken
slår ut mot intet

mössan ligger bortglömd bland det som var igår

söndriga sulor till trots
vårsolen lockar ut
vårskorna




Fri vers av isabel louise
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-13 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise