Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag för 3 år sedan

Skiljdes vi åt vid bussen

du fick en lätt puss som du sedan skalderade om
vi hade suttit på ölschappet vid bussen

människor som såg oss tog oss för ett äkta par
som fortfarande var lite förälskade och tokiga

vi hängde skämtsamt med i det hela -

första gången vi träffades , då fredagen den 13e mars -

något fanns där redan från början

redan i första mailet fanns något som ej går att ta på

en sann känsla

vi hör ihop




Fri vers av byrålådan
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-13 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan