Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemisk reaktion




vi går på en väg
en väg som försvann
våren 1981

försvann in i en stum dimma
ridån vi släppte ner
i tystnad
dräpte dagarna

vi vankar i blindo
på väg mot en gryning

regndroppar i slowmotion
ditt hår ostyrligt lekfullt


kemisk reaktion


kajen där vi en gång stod
där vi står idag
stillastående tystnad
kajorna har försvunnit in i dimman
vågorna rör sig osynligt
oroligt mot storm

vi vankar i blindo
bortdomnade
tillsammans
hand i hand


kemisk reaktion



vårt skratt väckte dagen




Fri vers av isabel louise
Läst 432 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-13 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise