Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din närvaro

är stark ibland - framför allt känner jag

din glädje, att du kanske först nu när du är död,

kan se hur stor du var för mig

jag var duktig på att ljuga för dig eller rättare sagt
jag hade inte tid att umgås med dig som jag ville och lät
dig tro annat än sanningen

Nu känner jag att du mår bra över att jag sörjer -

att jag saknar dig


och jag förstår att jag skulle antagit din sista inbjudan till


en Fia med knuff





Fri vers av byrålådan
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-13 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan