Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

forts.

trocklar mig vidare i oroshärden

fukushima I know how you feel

våg efter våg efter spöke

 

detta nu en grym balansgång

överjordiska ting

fruktan faran filtrerar det sunda

 

drog i bromsen, nej bromsen drog sig i

Tutankamon var även han en gravplundrare

ihuruvida detta är ett slut grunnar inte på

huruvida dagen börjar eller sluter innan natt

hur och vida det ser ut därute

innan böljornas vågskepp är i land

 

jungfru jungfruar och bara unga

ytterskalet spräckt

nyruttnande som en spettälskad

 

 

 




Fri vers av Nio
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-13 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känns som om dina ord förflyttar mig in i en annan dimension .....spännande.
2012-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Nio
Nio