Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrsken

En plats långt bort
där stjärnor glimma
Svävar en tät dimma

Elden sprakar
bland drakar
som tysta i natten sover
Ett lugn andas från natthimlen

Tyst färgas den nattsvarta himlen
skimrande grön
växer som frön
Bildar mönster
och lyser upp

Ett fenomen
Norrsken




Fri vers av MoonCalled
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-13 21:45



Bookmark and Share


  Nina.H
Älskar dessa himlafenomen!
Vackert skrivet!
2013-06-29

  Drömfångare
Åter igen blomstrar min längtan efter att en gång få skåda ett riktigt norrsken.
2012-04-01

  Maria T
Så fin dikt om norrsken
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled