Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grått flor


blankslitna ord i procession

över drömmens ytspänning


bland explicita skuggors stillatigande svepning av viljans inneboende blomsteräng


tiden håller

den rödglänsande kärnans långsamma död

tyst i sin mun

































Fri vers av D S
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-13 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S